information

1 maj 2018. Se talen!

Ni som missade 1 maj på plats kan ta igen det här.

Arrangörsgruppen sammanfattar dagen:
”Så otroligt stolt och glad över årets 1 maj med Vänsterpartiet Hudiksvall. Tack alla som fick dagen att gå ihop. ⭐Tack Fredrik och Ulrica som höll så kraftfulla och fina tal. Och tack Svante Tidholm från MÄN som talade om destruktiva mansnormer och att ansvaret ska skjutas dit det hör hemma. Tack till Tzeitel som fick våra hjärtan att glöda till vackra toner. Och sist men inte minst, tack alla ni som trotsade regnet och kom! Över 100 personer!”

Se talen:
Fredrik Kiffer Goude, ordförande V Hudiksvall

Ulrica Högbergh, gruppledare V Hudiksvall

Svante Tidholm, journalist och aktivist

Den fantastiska musiken från Tzeitel hittar ni på Spotify.

 

 

 

 

Kopiera länk