Nu kör vi igång med höstupptakt!

Även om sommaren varit kylig och regnig så hoppas vi att alla fått njuta av det vackra ljuset och växtligheten. Nu börjar träden gulna och det är dags för den årliga höstupptakten. Lördag 16 september träffas medlemmar som vill i Iggesunds Folkets Hus under temat ”ett år till valet”.

Vi kör arbetsgrupper som ska hjärnstorma fram bra valfrågor, vi väljer valprogramkommitté och får information från valberedningen och styrelsen som vad som kommer att hända under året. Förutom allt detta så äter vi tillsammans en god lunch, pratar röd politik med ett grönt hjärta och helt enkelt hänger med en massa coola vänsterpartister. Vi ser fram emot att se vad arbetsgrupperna åtstadkommer!

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *