Kom och träffa Ulla Andersson!

Kom och träffa Ulla Andersson. Öppet Möte Hudiksvall 16 maj kl 18-19. Kulturhuset. "Välfärdsbygget - det går att förändra!". Varmt välkommen!

Måndag 16 maj kommer vår ekonomiskpolitiske talesperson Ulla Andersson till Hudiksvall för ett Öppet möte. Kom och lyssna och ställ frågor!

Plats och tid: Rådhussalen, Kulturhuset, Hudiksvall. Måndag 16 maj 2016, kl 18-19.

 

https://www.facebook.com/events/876281279165711/

Ulla kommer att tala om ”Välfärdsbygget – det är möjligt att förändra!” och om hur Vänsterpartiet i budgetförhandlingar med regeringen åstadkommer skillnad. Förutom de 10 miljarderna till välfärden i kommuner och landsting som partiet drivit och kommit överens med regeringen om i år, så rör det sig bland annat om gratis mediciner till barn, höjt bostadstillägg för pensionärer, satsningar på bättre förlossningsvård, avgiftsfri mammografi, glasögonbidrag till barn, slopade primärvårdsavgifter för de äldsta, och stora satsningar på ungas psykiska hälsa. Läs mer om hur Vänsterpartiet gör skillnad

 

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *