Icke godkänd skolbarnomsorg

Just nu bedrivs icke-godkänd fritidsverksamhet av Hudik Friskoleutbildning AB i anslutning till Glada Hudikskolan.

Detta beror på att ansökan att starta skolbarnomsorg/fritids lämnades in alldeles för sent (7 dec 2010) Ansökan hade även stora brister och var ofullständig. Bl.a. saknades godkännande från räddningstjänsten, tydlig beskrivning av den pedagogiska verksamheten, likabehandlingsplan, beskrivning av barngruppens sammansättning/storlek och kompetensutvecklingsplan.

Vilka konsekvenserna kan bli av detta står skrivet i stjärnorna. Vi hoppas bara att de berörda barnen inte råkar ut för några olycksfall eller liknande under ”omsorgstiden”. Vi hoppas också att detta med att strunta i tillstånd inte kommer att bli en ny trend i vår kommun.

Du gillar kanske också...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *